lillaspindeln.blogg.se

Mitt i livet

Burr

Kategori: Allmänt

Burr, nu var det svinkallt ute igen. Vi tog oss en lugn och stilla innedag.
Tove hade koja i garderoben och Viggo fick hälsa på med kex som inflyttningspresent.

Och så måste man såklart ha en brevlåda. Så hon och jag pysslade en sådan medan Viggo målade med tuschpenna på sig, på golvet och ibland på papper.Sen började vi prata om hår som kan bli tjorvigt, ja eller tovigt kan man ju säga med, sa jag. "Ja, eller mammigt eller pappigt eller viggoigt" ha ha ja, fullständigt logiskt när man tänker efter.

Efter middagen åkte vi till strömpilen för att handla lite inför kommande resa. Och Tove ville ha jeans på sig! Det har inte hänt på ett halvår!!! Så cool tjej.En somrig helg

Kategori: Allmänt

Å vilken härligt somrig helg det har varit. I fredag fick man vakna bredvid de här två mysiga killarna.

Viggo var ute och upptäckte att det växte blad på träden.

Sen gjorde jag den stora bedriften att lyckas handla 3 par skor tillsammans med 1åringen och 4åringen. DET är en utmaning det! Här är Tove i sina nya snygga.

Sen grillade vi förståss och bara njöt i solen, först på altanen och sen i lekparken.Lördagmorgon var vi alla morgonpigga och det blev en morgonspring för mig. Sen skulle Tove med ett varv också.

Gossiga lilla pojke!


Resten av dagen gick i lugnt tempo. Erik och Tove var på stan en sväng. Sen var vi på baksidan, lyssnade på musik, plaskade i baljan, åt isbitar, berättade gåtor för varandra och tog en kall öl. Ahhhh...

Och åt supergod mat.

Sen körde vi ett kubbspel också!

Medan Tove och venelia lekte i studsmattan tog jag kvällspromenad med nikki. Himlen avslöjade att nu är det nog slut på finväder för denna gång...


En dag i bilder

Kategori: Allmänt

Är trött ikväll efter en intensiv dag. Men lägga ut några bilder ska jag väl orka. Morgonmys med denna herre.

Som sen kom på att han kunde mata hunden själv. (Sen när hunden inte var hemma kom han på att han kunde äta maten själv)

Sen kom Danne förbi och hämtade nikki, och hängde med oss en stund, i studsmattan bland annat...

Till mellis mötte vi upp Petra, venelia och novalee och åt glass, jordgubbar och lekte i en lekpark. Sen var det vernissage på dagis, så mycket fint de hade gjort och det bjöds på chips och saft. Efter ett grinkalas före och efter middagen gick vi ut, Tove lekte med Eia och vi hade en skön kväll i solens värmande strålar!