lillaspindeln.blogg.se

Mitt i livet

Mcdonalsmåndag

Kategori: Allmänt

Det har varit en lugn och skön ledig måndag. Vi började med någorlunda sovmorgon och pallrade oss sen iväg på stan. Lite väntan i busskuren först.
På stan köpte vi antiklimedel för Toves myggbett, lämnade igen byxor och var på biblioteket och lånade nya böcker. En lunch på McDonalds hann vi med också och Viggo fick sin första burgare...Två dagar i sikeå

Kategori: Allmänt

Nu har vi varit två dagar i srugan i sikeå. Vi har haft fint väder, men inte riktigt supervärme ännu. Men en massa god mat grillades på lördagkväll.

Och ungarna var ute på sandfältet och lekte.Förutom då en av dem går för att kramas lite med bilen.

Idag var vi 4 timmar uppe på landet och jobbade med veden. Barnen var så duktiga och lekte själv, hjälpte till och arbetet flöt på bra. Nu är det bara ett lass till så är förrådet fyllt inför vintern!

Skön fredag

Kategori: Allmänt

I fredags hade vi en mysig ledigdag hemma. Småsötisarna på morgonen.

Tove hade kompis här på förmiddagen och sen kompis ute efter lunch. Jag satt och njöt en stund av lugnet på altanen medan de busade på lekplatsen och Viggo sov. Sen blev det glass och jordgubbar till mellanmål.


Och sen lite kram i soffan.

Och bus ute i lektältet


Sen svidade jag om och jag och grannen drack drink på hennes baksida och cyklade sen för mat på bishops. Mycket trevligt.