lillaspindeln.blogg.se

Mitt i livet

Ut å kut

Kategori: Allmänt

Å vad skönt med fredag! Snälla mamma och pappa barnvaktade medan jag provade Total training för första gången. Härlig träning, det var tungt och nu börjar redan träningsvärken komma. Det var sjukt jobbigt att hålla händerna ovanför huvudet då jag skulle tvätta håret, men det betyder att det var ett bra pass! 

Hem och duscha och sen skulle Toves naglar målas inför finbesök av Fredrik och Jenny.Vi käkade middag ihop innan vi, fyra vuxna, två barn och två hundar begav oss ut i pulkabacken. Lite för mörkt för bilder var det där, men här är vi på väg iallafall.
Alla gjorde åk i backen och sen blev det lite lugnt soffhäng. Snart dags att nanna kudde, jag tror dock inte på nattsömn i natt, då Viggo är lite förkyld.

God morgon

Kategori: Allmänt

"Vet ni det barn, att jag har världens bästa barn!"
"Och jag har den bästa mamman!"


Sämre kan ju en fredagmorgon börja :-)

Hej å hå jobba på

Kategori: Allmänt

Gud så himla duktig jag är.


Nej. Det är inte ett allvarligt kokainbrott jag begått. Medan Viggo sov idag passade jag på att slipa spackel i hans rum och måla. Då kan det hända att man ser ut såhär. Förutom detta hann jag även röja bort det värsta slipdammet och dammsuga. DESSUTOM lagade jag inte en middag utan tre då jag lix höll på.

Förutom dessa två formar var det alltså även en tredje. Tänk vad lite hygglig sömn kan göra med orken.

Idag har Viggo ätit lite själv även om han helst vill mata mig.


För övrigt var väl dagens goda skitnyhet denna:


Så himla skönt att slippa släpa alla hundbajspåsar runt hela promenaden. Speciellt eftersom hon brukar vara så väldresserad och göra sina behov precis  bredvid en sådan latrin. Ja, så hurra för det ;-)