lillaspindeln.blogg.se

Mitt i livet

Kylig måndag

Kategori: Allmänt

Burr, efter en helg med värme känns nu måndagen obehagligt burrig. Nu är Viggo helt frisk, förutom snorigheten. Det går inte att ha ett plagg på sig, som ska hålla sig rent. Nä alla tröjor får snygga snorränder på sig. Men när man ber honom snyta sig går han faktiskt ibland till toan och tar papper och torkar snoken och kastar sen papperet i toan. Persoligen tycker jag det är bättre att separera det papperet från rullen, men vi är alla olika.

Pysselivern håller i sig, rev lite i servetter och band snören runt krukorna för att piffa upp det lite.

Sen har jag grundmålat en hylla i rosa, tänkte sen måla vitt över och skrapa fram lite av det rosa som är under, vi får se hur det blir....För övrigt var vi och köpte en begagnad kökssoffa idag, den var fin tyckte jag, jag tänkte byta tyg och piffa med lite kuddar. Känner att jag har liiiite för mycket roliga pysselprojekt, men åååå så roligt det är.

Söndagsnytt

Kategori: Allmänt

Igår hann jag inte blogga något, men här kommer ett kort inlägg. Gårdagen var vårens härligaste dag, men varmväder och utelek precis hela dagen. Barnen var så nöjda och vi fick njuta av solens strålar. Uterummet städades upp, så nu är vi snart redo för middagar där! Men igår åt vi lunch ute i solen och köttet till middagen grillades ute men åts inne.


Idag har jag och Tove varit ute och cyklat, vår 4åring cyklar nu utan stödhjul! Vi är så stolta! Sen var vi också och hälsade på Fredrik och Jenny en sväng och tittade på deras jättefina lägenhet. I helgen har jag även fått tid till att pyssla lite. Denna planka som jag hittat i sjön vid stugan fick sig lite färg och text.


Nu har jag lite ont i halsen och är frusen, så nu ska jag krypa ner i soffan och kura.

Bilkramare

Kategori: Allmänt

Efter lillan gått på dagis passade jag och Viggo på att vara ute en stund, han skrek som en stucken gris då jag lyfte in honom i hallen och när vi gick ut igen blev han nöjd. Han. Har. Humör.
Han gillar att kramas närgånget med bilar, jämt ska han till parkeringen.


Sen sov den lille pojken i 2,5 timme och jag som har gått in i en riktig pysselpsykos pysslade som aldrig förr!
Sen hämtades Tove och mellanmål på altanen blev en favorit i repris. Åhå så himla skönt det är här på baksidan. Tove tog av sig alla ytterkläder och det var faktiskt helt ok!När Erik kom hem käkade vi middag och gick sen ut, hela familjen, på Toves begäran. Han är duktig den där Erik, ett barn på ryggen, ett i handen och en hund i den andra...

Tove impar på oss och cyklar snabbare och snabbare och allt längre sträckor själv.

Sen gick vi in och jag och Tove tittade på det jag pysslat och jag sa till Tove: " jag tycker det är sååå roligt att pyssla, jag verkligen älskar det" Tove tittar sig omkring och ner på det röriga golvet "men du älskar inte att städa"  hahaha...  Ja, det har hon ju rätt i.

En bild på en uppiffad lampa från loppis och gammal ram från stugan som jag fixat till.