lillaspindeln.blogg.se

Mitt i livet

Veckan som var

Kategori: Allmänt

Veckan som var var en riktig sjukvecka för Viggo. Vi blev hemma hela veckan, jag och Erik turades om. Tråkigt att vara sjuk, hoppas han får klara sig ett par veckor nu.Sen sover man ju så himla bra om man har 7000 gosedjur i sängen...

Fredagen mådde han ändå ganska bra och jag och barnen fick våran mysfredag. Vi tog oss på bibblan, åt lunch på stan och shoppade en jacka till mig, tröja till Tove och kofta till Viggo. Vi var alla tre väldigt nöjda :-)
God fredagsmiddag blev det också. Pizza på surdegsbröd, fyllning med färska (stekta) champinjoner, soltorkade tomater, ananas, fetaost/ädelost, ruccola, pinjenötter och citronolivolja. Mums!!!


Kalasigt

Kategori: Allmänt

Äntligen lyckades vi få till att ha kalas för Tove! Alla friska och glada och kalaset gick i rosa prinsesstema såklart!Många fina presenter fick hon. Sen pysslade de prinsesskronor innan det fikades massor med glass mm.
Sen lektes det, vi körde dansstopp och hade skattjakt och färglagde prinsessor. Sen var tiden slut och alla gick hem. Roligt var det!
Sen blev det riktig god mat hemma. Uuuunderbar musselpasta, nog det godaste jag ätit på länge. 

Tove mumsade massor med musslor och Viggo älskade såsen. Sen drog Tove upp oss ur vårt matkoma, hon ville åka skridskor 

Och Viggo ville...äta snö...


Som sommaren

Kategori: AllmäntIdag tog jag på mig en ny blå klänning och gula strumpbyxor. En nyvaken Tove tittade på mig och sa. Mamma, du ser ut som sommaren, blå,blå,blå som himlen och gul som solen. Det var en underbar kommentar tycker jag och blev varm i hjärtat. Den riktiga sommaren är dock långt borta idag med -13 grader, burr.